ExhaleFitness

Med dette prosjektet har Exhale Fitness styrket sin posisjon som en seriøs aktør innen fitness i Hamar, og demonstrert sitt engasjement for innovasjon og kundetilfredshet.

Exhale Fitness

Exhale Fitness
Klient:
ExhaleFitness
TJENESTER:
Nettside
Leveranse:
UX/UI design & utvikling

Prosjekt

Vårt engasjement med Exhale Fitness begynte med en grundig vurdering av deres eksisterende digitale tilstedeværelse. Vi identifiserte at hjemmesiden deres, som en gang var banebrytende, hadde blitt utdatert både i design og funksjonalitet. Målet vårt var å revitalisere Exhale Fitness' online image for å gjenspeile deres moderne og dynamiske treningsmiljø.

For å forstå kjernebehovene, engasjerte vi oss i en dypdykkende dialog med Chriser, daglig leder for Exhale Fitness. Vårt team reiste til Hamar for å få førstehånds innblikk i gymmens unike atmosfære og kultur. Dette besøket var ikke bare informativt, men også en mulighet til å bygge en sterkere forbindelse med våre klienter.

Resultat

Gjennom vårt samarbeid, har Exhale Fitness blitt transformert med en helt ny visuell identitet. Dette inkluderer friske fargepaletter, moderne fonter, og et skreddersydd design for deres sosiale medieplattformer. Vår største prestasjon var utviklingen av en ny hjemmeside, som ikke bare fremhever gymmens energi og dynamikk, men også tilbyr enestående brukervennlighet og lynrask ytelse. Vårt fokus var på å skape en intuitiv og engasjerende online opplevelse som resonnerer med både eksisterende og potensielle medlemmer av Exhale Fitness.