Tilbake til oversikt

26. jul. 2024

Google annonsering

Slik sikrer vi bedrifter lønnsomhet i Google

Tilbake til oversikt

26. jul. 2024

Google annonsering

Slik sikrer vi bedrifter lønnsomhet i Google

Tilbake til oversikt

26. jul. 2024

Google annonsering

Slik sikrer vi bedrifter lønnsomhet i Google

Google Ads kan være en gullgruve for bedrifter som vet hvordan de skal bruke verktøyene effektivt. Hos oss i Promedia, tar vi en dynamisk tilnærming til administrasjon av Google Ads. Hver konto er unik, og vi skreddersyr strategien deretter. Her er en oversikt over hva vi tilbyr med vår Google Ads-tjeneste for å sikre lønnsomhet for våre kunder.

Ingen økning i salgstall= Gratis arbeid

Har du allerede erfaring med Google annonsering i din bedrift? Da har vi en fantastisk garanti for deg hos Promedia. Vi er så sikre på vår ekspertise at vi tilbyr en risikofri overgang: Hvis vi ikke forbedrer salgsresultatene dine i løpet av de neste 3 månedene, får du hele perioden kostnadsfritt. Dette er vår måte å sikre at du kan føle deg trygg på å bytte byrå til Promedia.

Dette gjør vi for å sikre deg lønnsomhet i Google søk

Konverteringssporing

Riktig konverteringssporing er avgjørende for suksessen til dine Google Ads-kampanjer. Uten det, blir styring vanskelig. For eCommerce-bedrifter sørger vi for at inntekter spores, slik at vi kan vise nøyaktige inntekts- og ROAS-data. Hvis målet er å generere leads, sikrer vi at alle telefonsamtaler, skjemaer og andre leadtyper spores.

Testing

Vi tester kontinuerlig nye annonser, budtyper, landingssider og nøkkelord for å forbedre ytelsen. Vi har antakelser om hva som kan forbedre kampanjen, men det beste er å teste dem og la dataene avgjøre.

Optimalisering av annonsetekst

Vi elsker å være kreative med annonsetekster og finne den "hemmelige ingrediensen" som får folk til å klikke og kjøpe.

Dataanalyse

Vi analyserer data og ytelse konsekvent for å gjøre spesifikke justeringer i kampanjene. Dette gjør vi alltid med sluttmålet i tankene.

Overvåking

Vi overvåker kampanjeytelsen og gjør regelmessige endringer for å sikre optimal drift.

Nøkkelordforskning og -analyse

Ikke alle nøkkelord er like. Vi forsker kontinuerlig på eksisterende nøkkelordytelse og finner nye nøkkelord som kan forbedre den samlede ytelsen.

Nøkkelordbudgivning

Vi håndterer budgivning fullt ut. Dette kan inkludere analyse av flere budalternativer og testing av ulike strategier for å finne hva som fungerer best for forskjellige nøkkelord. Hver kundekonto er unik, og vi tilpasser budstrategien deretter.

Budsjettoptimalisering

Vi overvåker kontinuerlig Google Ads-budsjettet ditt. Hvis du har et målbudsjett, holder vi oss til det. Er du fleksibel med budsjettene, optimaliserer vi dem for å få mest mulig ut av annonsekronene dine.

Remarketing

Hvis du ikke kjører remarketing, kan vi foreslå å teste dette. Å kjøre remarketing-annonser med et tilbud er en god måte å få folk tilbake og fullføre en konvertering (salg eller lead).

Pågående prosess

PPC-kampanjer skal være dynamiske og tilpasses endringer både i din spesifikke nisje og PPC-industrien. Vi holder oss oppdatert på søkemønstre og ytelse.

Ideer

Vi søker stadig etter nye ideer og funksjoner innen Google Ads som kan forbedre ytelsen. Dette inkluderer konkurranseforskning, industriforskning og testing av nye funksjoner.

Landingsside/nettstedsvurdering

Vi vurderer nettstedet ditt og gir forslag til endringer som kan forbedre Google Ads-ytelsen. Noen ganger foreslår vi å lage nye landingssider. Vi tilbyr også tjenesten med å bygge tilpassede landingssider for Google Ads.

Google Ads-rapportering

Vi tilbyr rapportering – du kan bestemme frekvens og hva som skal inkluderes. Vi sender vanligvis månedlige rapporter til kundene.

Kommunikasjon

Vi opprettholder en åpen kommunikasjonslinje og er alltid tilgjengelige for våre kunder. Du kan enkelt nå oss via e-post, telefon eller andre kommunikasjonsformer som passer deg.

Med vår omfattende tilnærming til Google Ads-administrasjon, sikrer vi at din bedrift ikke bare er til stede, men også lønnsom på Google. Vi tar hånd om alle aspekter av kampanjen din, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive virksomheten din.