Tilbake til oversikt

25. jul. 2024

web design

Hvordan vi klarer å tilby rimelige hjemmesider av høy kvalitet

Tilbake til oversikt

25. jul. 2024

web design

Hvordan vi klarer å tilby rimelige hjemmesider av høy kvalitet

Tilbake til oversikt

25. jul. 2024

web design

Hvordan vi klarer å tilby rimelige hjemmesider av høy kvalitet

Maksimer verdi med det riktige CMS-valget

Å velge det riktige Content Management System (CMS) for din hjemmeside er essensielt og avhenger av dine spesifikke behov. Vi fokuserer på to hovedalternativer:

WordPress: Ideelt for store bedrifter som krever omfattende løsninger med avanserte integrasjoner og utviklingsmuligheter. WordPress er kjent for sin skalerbarhet og fleksibilitet, noe som gjør det mulig å håndtere komplekse nettsteder og store mengder data.

Framer: Perfekt for de fleste bedrifter i Norge. Opprinnelig et verktøy for prototyping, har Framer de siste årene gjort betydelige innhogg i markedet. Plattformen reduserer utviklingskostnadene – ofte prosjektets dyreste del – ved å tilby en effektiv måte å utvikle avanserte webløsninger på en kostnadseffektiv måte.

Med Framer bruker vi mer tid på gode design løsninger, mindre på utviklingen.


Prioritering av dine kostnadsbehov.

Promedia skiller seg markant fra større designbyråer gjennom vår unike tilnærming til kostnadseffektivitet og skreddersydd service.

Mens større byråer ofte har betydelige faste utgifter som krever at de setter høyere priser for å dekke sine kostnader, opererer Promedia på en mer smidig og kostnadseffektiv modell.

Vi prioriterer dine behov ved å holde våre driftskostnader lave uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette oppnår vi ved hovedsakelig å ansette faste innleide konsulenter, som ikke bare har omfattende erfaring og har blitt kvalitetssikret gjennom utallige vellykkede prosjekter, men også ved at de deler vår visjon om å tilby høyverdig webdesign til overkommelige priser.

Håndplukkede og kvalitetssikret talenter

Våre konsulenter har jobbet tett sammen med oss over flere år, noe som sikrer en kontinuerlig og konsistent levering av kvalitetstjenester tilpasset hver enkelt kunde. På denne måten sikrer Promedia at dine interesser alltid kommer først, uten at det går utover kvaliteten på det endelige produktet.

Skal vi sende deg et pristilbud?